En lugn helg

Nu har helgen snart passerat. Det har varit lugnt och skönt.
Igår var vi till IKEA för att inhandla nya madrasser till våran dubbelsäng. I dagsläget har vi en hel stor bäddmadrass i sängen. Det kommer inte att funka något bra när jag får in mitt höj och sänkbara ryggstöd, då behöver det ju vara två separata bäddmadrasser i sängen. Det är inte klokt vad dyrt det är. Ska man ha något lite bättre så sticker priset iväg. Vi valde till slut ett par madrassersom låg lite längre ner på prislistan, men tror att det blir bra ändå. Som sagt, ekonomin är ansträngd när man går sjukskriven.
 
Pusslet är färdigt, det blev färdigt igår. Tog inte mer än en vecka att få ihop det. Det går fort när man har roligt! Glömde tyvärr att ta ett kort på det så ni fick se hur det blev. Är lite ivrig att påbörja nästa pussel. Det kommer nog att ta lite längre tid. Det är på 2000 bitar och ser ut så här:
En riktig utmaning! Jag har bara påbörjat sorteringen utav kantbitarna än så länge. Är lite seg idag av någon anledning så det får ta den tid det tar.
 
Igår kväll gick maken på hockey och jag var hemma med våra yngsta två barn. Det blev hämtmat från pizzerian och soffläge framför TV:n.
 
Idag går inte denna kropp i många knop. Har som sagt börjat sortera pusslet. Mycket mer än så har det inte blivit för min del idag.
Barnen har höstlov nästa vecka så då får jag sällskap på dagarna. Det blir skönt. Dessutom är det maken sista vecka att jobba i Stockholm. På fredag måste vi nog fira lite tycker jag, att vi kommer att ses varje dag hedanefter.
 
Kram på er!
 
 

mitt"nya" livmedME.blogg.se

En blogg om mitt "nya" liv med ME/CSF (kronisk trötthetssyndrom). Lite tankar och funderingar, med och motgångar.

RSS 2.0