Sommarvärme igen?

Det sägs att sommarvärmen är på väg tillbaka. jag är lite skeptisk till det. Nog för att solen skiner men det blåser ju väldigt kallt. Ingen skulle bli gladare än mig om lite värme kunde komma tillbaka. 
Idag blir det bassängträning igen. Kroppen är inte på topp men jag har beställt färdtjänst och hoppas på att det blir en lika bra upplevelse som förra veckan.
 
Har precis varit till grannen som bor några meter bort. Min kära hund hade rymt över dit. Hon var nog väldigt leka sugen. Hennes bästa hundkompis bor där. Dessutom är dom hundvakt åt en annan av hennes kompisar. När vi var på morgonpromenaden så hälsa vi bara på dom bakom staketet, vilket hon verkligen inte tyckte var nog. Men denna extra hunden är ju så liten och dom har aldrig lekt fritt utan koppel nån gång än. Dessutom kan min älskling lätt springa omkull grannens hund som nästan är lika stor som henne, så jag tyckte att den betydligt mindre hunden inte skulle behöva uppleva det när inte matte eller husse var hemma, så ett staket emellan tyckte jag var bra.
 
 
Men efter en tur ute på baksida bestämde hon sig för att rymma till dessa två stiliga killar. Hon har inte rymt sedan vi satte upp staket. Vi flyttade det i sommras och på just det stället som hon hoppade över är det lite lågt. Men en häck är på väg att växa upp så det blir snart bättre. Bara en gång under sommaren har hon tagit sig över på samma ställe, men då var jag där och pratade med närmaste grannen. Annars har hon inte brytt sig om att ta till rymmen.
Bara oron och stressen av att jag inte hittade henne märks på en gång i kroppen. Vilken tur att jag hade en bra gissning på vart hon var.
 
Så börjar jag mina förberedelser inför bassäng utflykten. Har inte packat väskan än och vet att det är mer än bara badkläder som behöver med. Jag skulle behöve ett "bra och ha" kit med mig vart jag än går. I vanliga fall har jag det mesta i handväskan. Men nu när jag har ME så vill jag inte släpa på allt för mycket när jag far iväg. Nu, till bassängen, tycker jag att det räcker med badväskan. Men det känns som om jag måste ha en större om jag ska få med mig allt jag behöver. Inte ska jag väl behöva en resväska bara för att plaska lite i vattnet en halvtimme?
Nåja, ska rodda lite i detta. Har en timme på mig tills taxin kommer. Håll tummarna att jag kommer på en smidig lösning!

mitt"nya" livmedME.blogg.se

En blogg om mitt "nya" liv med ME/CSF (kronisk trötthetssyndrom). Lite tankar och funderingar, med och motgångar.

RSS 2.0