Börjar ganska bra

Denna dag börjar ändå ganska bra. Förutom att jag vaknade redan kl fem förssta gången då min arm hade somnat. Hade inte då hela jag kunnat sova vidare när armen sov så gott?? Nåja, jag somnade om ganska snabbt som tur var. Sen vaknade jag till kl sju och då var det omöjligt att somna om. Sonen skulle på träning och maken och skulle passa på att hämta mina glasögon som redan var färdiga. Uppspelt som ett litet barn över detta.
Bra blev det, kolla!
 
 
 
Vädret håller sig i schack idag. Lite blåsigt kanske för min smak men soligt och mysigt där jag sitter på altanen.Prognosen ser inte allt för lovande ut dom kommande dagarna. Tråkigt men hoppet lämnar mig inte än om fin fint väder till sommaren.
 
 
 
Kroppen är inte pigg kan jag tala om. Och när det känns så här har jag så svårt att slappna av och varva ner. jag får som en rastlöshets känsla som jag har svårt att ignorera. Är så medveten att jag måste ta det lugnt i detta läge.
Så nu ska jag försöka sitta kvar här och kanske ta fram en ljudbok som jag har fått låna av en vän. Eller blir det en film Vi får se. Pojkarna i familjen ska åka och fiska så jag har oddsen på min sida, känns det som. När alla är hemma så är det inte så lätt att bara sitta. Alla andra grejar medans jag måste vara stilla. Hmmm.

mitt"nya" livmedME.blogg.se

En blogg om mitt "nya" liv med ME/CSF (kronisk trötthetssyndrom). Lite tankar och funderingar, med och motgångar.

RSS 2.0